Pers

Bekijk hier interviews met CheeseTroubles!

Voka

Leer het gezicht achter CheeseTroubles kennen in een interview met Voka!

Sinc

Op de Entrepreneurial Kickoff 2019 nodigde SINC ons uit voor een interview! Ben jij benieuwd? Bekijk het nu!

Jonge wolven

De pitch voor Jonge Wolven van VTM.

 

Takeoff Antwerp

CheeseTroubles is een nieuw concept dat binnenkort haar deuren opent in hartje Antwerpen en verder ook zal uitbreiden over heel België.
CheeseTroubles biedt de lekkerste en origineelste Cheesecakes aan in alle soort mogelijke smaken.
En doet zeker ook aan catering en bestelling die ook op locatie worden geleverd.
CheeseTroubles is dan ook de aller eerste Cheesecake-concept/ Cheesecake-winkel in Antwerpen en België.

Entrepreneurial kickoff Antwerp

She did it

What’s in a name? Voor bezieler Soukaina véél. Met Cheesetroubles biedt de 20-jarige student-ondernemer unieke en verrassende smaken van cheesecakes aan.
Het verhaal achter de naam? Haar eigen leven: hoe meer tegenslagen hoe sterker de drang werd om te ondernemen en zélf bepalen wat je wil doen. Ondanks de angst, het grote onbekende,.. ging ze ervoor.
Je oogst wat je zaait en Soukaina’s zaadjes werden al vroeg geplant. In het 1e middelbaar sloot ze een pact met haar leerkracht “als ik 20 ben, heb ik mijn eigen zaak”. Vorig jaar werd dit haar nieuwe realiteit na jaren harde werk. Ze reisde de wereld af, ging op onderzoek en proefde overal cheesecakes.
Deze ervaringen waren haar bron van inspiratie voor Cheesetroubles. Haar boodschap voor anderen? Dank jezelf voor het werk dat je in jouw droom steekt, niemand die het anders voor jou zal doen. En laat je niet tegenhouden.