Over ons

Welkom in de wereld van cheesetroubles!

Wat begon als een droom en een verlangen, is vandaag deels tot stand gekomen.

Als kind heb ik er altijd van gedroomd om iets uniek van mezelf te creëren. Iets waar ik als mijn medemens gelukkig van kan worden en het aller belangrijkste van kan genieten, zo ben ik gaan zoeken naar iets waar ik enorm van kan genieten en gepassioneerd over ben...

Naarmate ik ouder werd kwam ik tot mijn besef om iets te gaan doen rond voeding, aangezien ik enorm graag geniet. Het is ook dankzij mijn omgeving en de mensen rondom mij die mij verder hebben ontwikkeld tot een levensgenieter. 

What’s in a name

Het verhaal achter de naam? Mijn eigen leven: hoe meer tegenslagen hoe sterker de drang werd om te ondernemen en zélf te bepalen wat ik wil doen. Ondanks de angst, het grote onbekende,… ging ik ervoor.

If you can dream it, you can do it

Ik ben een jonge studente die een sprong in de ondernemerswereld wilde wagen. Met mijn passie en mijn creativiteit wil ik een naam voor mezelf in de ondernemerswereld creëren, internationaal.

CheeseTroubles is daarom een perfecte onderneming! Ik heb jaren gewerkt aan mijn project die sinds kort van start is gegaan in België.

Ik wil ook heel graag laten zien dat men op een jonge leeftijd ook bereid is om aan nieuwe uitdagingen mee te doen en ook graag meer dingen wil bij leren. 

Mijn boodschap voor andere jonge ondernemers? Dank jezelf voor het werk dat je in jouw droom steekt, niemand die het anders voor jou zal doen. En laat je niet tegenhouden.

Started from the bottom

Op 3 mei 2019 maakte ik CheeseTroubles bekend bij vrienden en familie met een tasting avond. Wat een leuke, geslaagde avond!

The name is out there

Om wat meer bekendheid te verwerven stonden we op allerlei evenementen. De interesse kwam uit vele hoeken!

1 year !!!

Op 25 april 2020 viert CheeseTroubles haar eerste verjaardag. Wat een jaar vol nieuwe uitdagingen, ervaringen, een rollercoaster van emoties, een super groot avontuur. Maar het aller mooiste hoofdstuk die ik mij kon inbeelden! Op naar nog meer mooie en succesvolle momenten! Dit is nog maar het begin!

Klik op de foto voor het filmpje!